Fotocredit:

Folkets klimamarsj 2015

Lørdag 28. november arrangerer MDG Haugesund i samarbeid med 15 andre organisasjoner og politiske partier «Folkets klimamarsj» i Haugesund. Sammen med millioner av andre mennesker i byer over hele verden marsjerer vi for klimarettferdighet.

21. november, 2015

I et titalls byer i Norge og i et hundretalls byer rundt om i verden møtes folk som endel av Global Climate March. Det er ventet at millioner av mennesker til sammen vil delta i dette verdensomspennende arrangementet i forkant av klimatoppmøtet i Paris.

I Haugesund samles alle deltakere i Byparken hvor marsjen starter kl. 13.oo. Fra Byparken går marsjen Haraldsgata sørover til Landmannstorget/Steinparken hvor flere appeller vil bli holdt. Arrangementet har en varighet på inntil to timer og avsluttes etter appellene.

Klimamarsjens hovedarrangør er MDG Haugesund i et godt samarbeid med følgende organisasjoner og partier:

Haugaland Natur og Ungdom, Framtiden i våre hender Haugalandet, Grønn Ungdom Haugalandet, Amnesty International Haugesund, Haugalandet Sosialistisk Ungdom, Haugesund SV, Haugesund Venstre, Haugesund KrF, Haugesund AP, Klimavalgalliansen, Miljøagentene i Haugesund, Haugaland KrFU, Rødt Haugaland, Haugaland KFUK-KFUM, Den Norske Kirke i Haugesund.

Det blir appeller ved:
Bjørn-Erik Davidsen (MDG)
Ida Karin Johansen (NU)
Nancy Hertz (Amnesty)
Kaia Fjeld Breivik og Aron Schaanning (Miljøagentene)
Den Norske Kirke
May Britt Vihovde, varaordfører (V)

Oppdatert informasjon og kontaktinformasjon om Folkets klimamarsj i Haugesund finnes på arrangementets facebookside.